Lufttorkad skinka

Den här skinkan innehåller inget tjafs. Bara kött & salt. Finns oxå på Lidl.
Jättegod & rulla in en bit Cambosola, en paprikastav & ev avokado. Som ett litet tilltugg, eller en förrätt.
Supergoda & göra skinkchips av.
Dela dom på hälften, lägg på galler eller plåt & in i ugnen på 100 grader ca 30 minuter eller tills skinkan är torr & krispig. Kan du äta mjölkprodukter kan du göra en god dipp av ÖBs kebabkrydda eller vitlökspeppar & creme fraiche & lite Herbamare. Supergott

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej, bra blogg men väldigt tråkigt att du rekommenderar så mycket kött från länder med undermålig djurhantering, och från lidl som inte alls bryr sig om varifrån eller från vilka förhållanden köttet (djuren) kommer ifrån....

Mvh Hanna

2010-11-21 @ 00:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0